Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Ode aan de prins

Dit carnavalsseizoen brengen we een ode aan alle prinsen! Want 'onze' prinsen brengen mensen samen en trekken met carnaval de kar in hun stad, wijk of dorp. Dat verdient een ode! Dit doen we met:

Ten 1e: De gratis draagtray-scepter voor het échte prinsengevoel
Ten 2e: De beste aanbiedingen voor de voordeligste carnaval
Ten 3e: Een gratis prinsenposter voor iedere prins én klant
Ten 4e: De lekkerste carnavalsproducten met de smaak van het zuiden
Ten 5e: Een gezellige carnavalssfeer in al onze supermarkten

Ook in jou schuilt een prins!

Ook in jou schuilt een prins!

Van 27 januari t/m 23 februari ontvang je bij aankoop van geselecteerde acties 1 spaarzegel. Bij 15 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een gratis draagtray-scepter.

Reuze handig in de kroeg of op het pleinfeest: Hang ‘m ingeklapt om je nek, klap ‘m uit en jij zwaait als een echte prins de scepter. Of vouw ‘m open en geef een rondje!

Spaar mee >>

Vanaf 8 februari in jouw supermarkt

Vanaf 8 februari in jouw supermarkt

We zouden de supermarkt van het zuiden niet zijn als we geen persoonlijke verrassing voor ‘onze’ prinsen in petto hebben. Zij brengen mensen samen en trekken met carnaval de kar. Daarom krijgt iedere prins zijn eigen poster! Gratis verkrijgbaar vanaf 8 februari.

Versier je raam met de poster van jouw favoriete prins en wie weet win jij wel de prijs voor het mooist versierde raam van het zuiden!

Lees meer >>

Ook in jou schuilt een prins!

Kom alvast in de stemming met onze carnavalscommercial. Bekijk 'm hieronder!

Onze carnavalstoppers

Bij carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

689
Grimbergen

Dubbel 6 x 30cl

180 centiliter
599
Stoney Creek

Chardonnay semillon

750 mililiter
349
Hertog

Ijssalon 3 chocolades

900 mililiter
050
Korengoud

Roomboter croissant

1 stuk
299
Korengoud

Luxe stol pasen

750 gram
319
Onze Trots

Limburgse aspergesoep met ham

540 mililiter
25.0% korting
349
Heldro

Ijs

500 mililiter
Bekijk aanbieding:
Heldro Ijs
299
Onze Trots

Hemelse modder

500 mililiter

Laat je inspireren

Alles voor een heerlijke carnaval

Alles voor een heerlijke carnaval

Op proefhetzuiden.nl vind je alles voor een heerlijke carnaval met de smaak van het zuiden. Van recepten tot de handigste tips. Laat je inspireren!

Lees meer >>