Home Spaar voor de gratis carnavalswimpel!

Carnaval, Vastelaovend zit bij ons in het zuiden in ons hart. Juist ook dit jaar. Spaar daarom nu voor de unieke, gratis carnavalswimpel. Hang 'm op en versier samen de straat. Zo vieren we het mooiste feest van het jaar toch een beetje samen! 

Er zijn 3 verschillende carnavalswimpels, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. OP=OP.

Van maandag 25 januari t/m zondag 14 februari 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor de gratis carnavalswimpel. 

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.

Helaas zijn de carnavalswimpels door extreme weersomstandigheden tijdens het transport nog niet bij ons binnen. We verwachten de eerste voorraad donderdag 28 januari te ontvangen. Spaarkaart (al) vol? Bewaar 'm even en haal de volgende keer je gratis wimpel op! Er komen meer dan genoeg wimpels beschikbaar om samen de straat te versieren! Onze excuses voor het ongemak.

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Vanaf maandag 25 januari ontvang je 1 spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Ook zijn er iedere week heel veel acties waarbij je 1 extra spaarzegel ontvangt. Zo is je spaarkaart extra snel vol!

Spaar extra snel >>

Liefhebbers sparen nóg sneller!

Liefhebbers sparen nóg sneller!

Ben je Liefhebber? Houd dat dan de Jan Linders-app en nieuwsbrief goed in de gaten! Bij alle extra persoonlijke aanbiedingen krijg je namelijk óók een extra spaarzegel! Daarnaast krijg je de 11e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Meer over Liefhebbers >>

Bekijk onze commercial!

Alles voor jouw thuiscarnaval

Bij (thuis)carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

199
Jan Linders

Scharreleieren M

6 stuks
449
Onze Trots

Limburgs runder zuurvlees

500 gram
389
Onze Trots

Koude schotel

1000 gram
269
Jan Linders

Limburgs cervelaatje

250 gram
100
Korengoud

Nonnevot

1 stuk
209
Jan Linders

Worstenbroodjes

320 gram
8.99 500
500
Korengoud

Abrikozen progresvlaai

1 stuk
349
Onze Trots

Haringsalade met bieten

500 gram
Voeg het kader toe aan jouw Facebook profielfoto!

Voeg het kader toe aan jouw Facebook profielfoto!

Zit Carnaval, Vastelaovend in jouw hart? Laat het zien en voeg het unieke Carnaval-in-mijn-hart kader toe aan jouw Facebook profielfoto! Zo vieren we het mooiste feest van het jaar toch een beetje samen.

Hoe werkt het?
1. Ga naar je Facebook profielfoto en klik op "wijzigen"
2. Klik vervolgens op "kader toevoegen"
3. Zoek op "Jan Linders" en kies het kader van jouw provincie!

Deel ook jouw foto met #carnavalinmijnhart!

Deel ook jouw foto met #carnavalinmijnhart!

Laat ook zien dat Carnaval of Vastelaovend in jouw hart zit en deel jouw foto van de carnavalswimpel met . De leukste foto’s maken kans op een uniek carnavalspakket!

Doe mee aan de kleurwedstrijd!

Doe mee aan de kleurwedstrijd!

Doe mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op een leuke carnavalsprijs! Kleur en versier de kleurplaat zo mooi mogelijk, vul je gegevens in en lever de kleurplaat uiterlijk 7 februari 2021 in bij jouw Jan Linders supermarkt. 

De winnaars ontvangen vóór carnaval bericht. Bekijk ook de actievoorwaarden van deze kleurwedstrijd.

Download de kleurplaat >>

Duik lekker de keuken in

Duik lekker de keuken in

Haal de smaak van carnaval in huis en duik lekker de keuken in. Op proefhetzuiden.nl vind je de lekkerste recepten met die typische smaak van het zuiden!

Laat je inspireren >>

Veel gestelde vragen

De carnavalswimpels zijn nog niet beschikbaar, hoe kan dat?

Helaas zijn de carnavalswimpels door extreme weersomstandigheden tijdens het transport nog niet bij ons binnen. We verwachten de eerste voorraad donderdag 28 januari te ontvangen. Spaarkaart (al) vol? Bewaar 'm even en haal de volgende keer je gratis wimpel op! Er komen meer dan genoeg wimpels beschikbaar om samen de straat te versieren! Onze excuses voor het ongemak.

Wat is een carnavalswimpel?

De carnavalswimpel is een unieke vlag die je kunt toevoegen aan je eigen lokale vlag. Er zijn drie verschillende carnavalswimpels, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. Bij een aantal Jan Linders supermarkten zijn er meerdere carnavalswimpels beschikbaar: in Liessel en Venray kun je sparen voor de Brabantse en Limburgse wimpel, in Groesbeek kun je sparen voor de Gelderse en Limburgse wimpel, in Cuijk kun je sparen voor de Brabantse, Limburgse en Gelderse wimpel. 

Welke carnavalswimpels zijn er?

Er zijn 3 verschillende carnavalswimpels. Een Limburgse, Brabantse en Gelderse variant. Je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt.


Kan ik mijn Liefhebbers-punten inwisselen voor de carnavalswimpel?

Het is helaas niet mogelijk om je Liefhebbers-punten in te leveren voor de gratis carnavalswimpel. Bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties ontvang je 1 spaarzegel. Wel spaar je als Liefhebber extra snel! Bij alle extra persoonlijke aanbiedingen krijg je namelijk óók een extra spaarzegel! Daarnaast krijg je de 11e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Wat kost een carnavalswimpel?

De carnavalswimpel is helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 spaarzegel. De carnavalswimpel is niet te koop.

Hoe krijg ik een carnavalswimpel?

Van maandag 25 januari t/m zondag 14 februari 2020 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij heel veel aanbiedingen 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis carnavalswimpel. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau.  

Kan ik een carnavalswimpel kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De carnavalswimpel is enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en heel veel aanbiedingen ontvang je 1 spaarzegel.

Bij welke aanbiedingen krijg ik een extra spaarzegel?

De deelnemende acties herken je in de folder aan de sticker met +1 erop. Ook vind je een overzicht van de deelnemende acties op janlinders.nl/snellersparen en in de Jan Linders-app. Deelnemende acties wisselen wekelijks. Bij deze acties ontvang je 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een carnavalswimpel. 

Hoe kan ik als Liefhebber extra snel sparen?

Liefhebbers krijgen op vertoon van hun Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Daarnaast spaar je als Liefhebber extra snel, want bij jouw persoonlijke Liefhebbers-aanbiedingen ontvang je ook spaarzegels. Kijk in de Jan Linders-app bij welke persoonlijke aanbiedingen je een spaarzegel voor de carnavalswimpel ontvangt of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nog geen Liefhebber? Haal dan snel je pas op in de supermarkt, registreer online en spaar nog sneller voor de gratis carnavalswimpel!