Home Spaar voor gratis carnavals-ontbijtbordjes!

Carnaval, Vastelaovond, zit in ons hart. Als dé supermarkt van het zuiden heeft Jan Linders alles in huis voor een goede start van jouw carnaval. Het geheim van een succesvolle carnavalsdag zit ‘m in het leggen van een ‘goede bodem’, oftewel een lekker, stevig ontbijt. Met op je (carnavals)bord de lekkerste producten met de smaak van het zuiden.

Van maandag 23 januari t/m zondag 19 februari 2023 spaar je voor gratis carnavals-ontbijtbordjes. Er zijn 4 unieke designs waarvan één met LVK winnaars Bjorn & Mieke en één met meervoudig kampioen tonpraten Berry Knapen.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel, bij speciale acties extra zegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inwisselen voor een gratis carnavals-ontbijtbordje, Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Spaar ze alle 4, OP=OP!

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.

Vanaf maandag 23 januari ontvang je 1 spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Ook zijn er iedere week heel veel acties waarbij je 1 of 2 extra spaarzegels ontvangt. Zo is je spaarkaart extra snel vol!

Spaar extra snel >>

Spaarkaart vol? Download hier een nieuwe en spaar snel verder!

Download 'm hier >>

Laat ook zien dat Carnaval of Vastelaovend in jouw hart zit en deel jouw foto op Instagram of Facebook van de carnavals-ontbijtbordjes met #janlinders!

Deel jouw foto >>

Van maandag 23 januari tot en met zondag 19 februari 2023: Sla alvast in voor Carnaval met héél veel pils of frisdrank in blik extra voordelig. Wees snel want OP=OP!

Meer aanbiedingen >>

Bekijk onze commercial!

Alles voor jouw Carnaval

Bij Carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

500
Onze Trots

Limburgs runder zuurvlees

0.5 kilogram
549
Onze Trots

Koude schotel

1 kilogram
100
Korengoud

Nonnevot

1 stuk
269
Jan Linders

Worstenbroodjes

4 stuks
Bekijk aanbieding:
Jan Linders worstenbroodjes
199
Onze Trots

Haringsalade

0.15 kilogram
419
Jan Linders

Vrije uitloopeieren s/m/l/ bruin

10 stuks
319
Unox

Knaks

0.4 kilogram
Bekijk aanbieding:
Unox Knaks
329
Wijko

Satésaus kant & klaar

0.52 kilogram

Veelgestelde vragen over de carnavals-ontbijtbordjes

Wat is een carnavals-ontbijtbordje?

Het geheim van een succesvolle carnavalsdag zit ‘m in het leggen van een ‘goede bodem’, oftewel een lekker, stevig en voedzaam ontbijt. Met op je (carnavals)bord de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Daarom spaar je bij jouw Jan Linders nu voor gratis carnavals-ontbijtbordjes! Er zijn 4 unieke designs.

Welke carnavals-ontbijtbordjes zijn er?

Er zijn 4 unieke designs verkrijgbaar: met carnavalsartiesten Bjorn & Mieke, met tonprater Berry Knapen, met prins Carnaval en tot slot de carnavalsoptocht! 

Wat kost een carnavals-ontbijtbordje?

De carnavals-ontbijtbordjes zijn helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 8 zegels. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. De ontbijtbordjes zijn niet te koop.

Kan ik mijn Liefhebbers-punten inwisselen voor de carnavals-ontbijtbordjes?

Dit is helaas niet mogelijk. Bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. Daarnaast krijg je de 8e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Hoe krijg ik een carnavals-ontbijtbordje?

Van maandag 23 januari t/m zondag 19 februari 2023 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen 1 zegel. Daarnaast ontvang je bij aankoop van speciale acties, 1 of 2 extra zegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis carnavals-ontbijtbordje. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau.  

Kan ik een carnavals-ontbijtbordje kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De carnavals-ontbijtbordjes zijn enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 8 zegels. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en heel veel aanbiedingen ontvang je 1 of 2 spaarzegels.

Bij welke aanbiedingen krijg ik een extra spaarzegel?

De deelnemende acties herken je in de folder aan het '+1 extra spaarzegel!' icoon, wat aan het actiepanel vastzit. Deelnemende acties wisselen wekelijks, deze kan je o.a. vinden via janlinders.nl/carnaval en via de app. Bij deze acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een carnavals-ontbijtbordje. 

Hoe kan ik als Liefhebber extra snel sparen?

Ben je Liefhebber? Dan krijg je op vertoon van je Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Nog geen Liefhebber? Haal dan je pas op in onze supermarkt, registreer online en spaar nὀg sneller voor de carnavals-ontbijtbordjes! 

Aan welke specificaties voldoen de carnavals-ontbijtbordjes?

De bordjes zijn 24 cm doorsnede en geschikt voor vaatwasser (10-60 graden) en magnetron.