Home Spaar voor de gratis carnavalswimpel!

Carnaval, Vastelaovend zit bij ons in het zuiden in ons hart. Juist ook dit jaar. Spaar daarom nu voor de unieke, gratis carnavalswimpel. Hang 'm op en versier samen de straat. Zo vieren we het mooiste feest van het jaar toch een beetje samen! 

Er zijn 3 verschillende carnavalswimpels, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. OP=OP.

Van maandag 25 januari t/m zondag 14 februari 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor de gratis carnavalswimpel. 

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Vanaf maandag 25 januari ontvang je 1 spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Ook zijn er iedere week heel veel acties waarbij je 1 extra spaarzegel ontvangt. Zo is je spaarkaart extra snel vol!

Spaar extra snel >>

Liefhebbers sparen nóg sneller!

Liefhebbers sparen nóg sneller!

Ben je Liefhebber? Houd dat dan de Jan Linders-app en nieuwsbrief goed in de gaten! Bij alle extra persoonlijke aanbiedingen krijg je namelijk óók een extra spaarzegel! Daarnaast krijg je de 11e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Meer over Liefhebbers >>

Alles voor jouw thuiscarnaval

Bij (thuis)carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

199
Jan Linders

Scharreleieren M

6 stuks
449
Onze Trots

Limburgs runder zuurvlees

500 gram
389
Onze Trots

Koude schotel

1000 gram
269
Jan Linders

Limburgs cervelaatje

250 gram
100
Korengoud

Nonnevot

1 stuk
209
Jan Linders

Worstenbroodjes

320 gram
899
Korengoud

Abrikozen progresvlaai

1 stuk
349
Onze Trots

Haringsalade met bieten

500 gram
Doe mee aan de kleurwedstrijd!

Doe mee aan de kleurwedstrijd!

Doe mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op een leuke carnavalsprijs! Kleur en versier de kleurplaat zo mooi mogelijk, vul je gegevens in en lever de kleurplaat uiterlijk 7 februari 2021 in bij jouw Jan Linders supermarkt. 

De winnaars ontvangen vóór carnaval bericht. Bekijk ook de actievoorwaarden van deze kleurwedstrijd.

Download de kleurplaat >>

Duik lekker de keuken in

Duik lekker de keuken in

Haal de smaak van carnaval in huis en duik lekker de keuken in. Op proefhetzuiden.nl vind je de lekkerste recepten met die typische smaak van het zuiden!

Laat je inspireren >>

Veel gestelde vragen

Wat is een carnavalswimpel?

De carnavalswimpel is een unieke vlag die je kunt toevoegen aan je eigen lokale vlag. Er zijn drie verschillende carnavalswimpels, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. 

Wat kost een carnavalswimpel?

Een carnavalswimpel is helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 spaarzegel. Een carnavalswimpel is niet te koop.

Hoe krijg ik een carnavalswimpel

Van maandag 25 januari t/m zondag 14 februari 2020 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij deelnemende acties 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis carnavalswimpel. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau.  

Kan ik een carnavalswimpel kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De carnavalswimpel is enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 spaarzegel.

Waar vind ik de deelnemende acties?

De deelnemende acties herken je in de folder aan de groene sticker met +1 erop. Ook vind je een overzicht van de deelnemende acties op janlinders.nl/carnavalswimpel en in de Jan Linders-app. Deelnemende acties wisselen wekelijks. Bij deze acties ontvang je 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een carnavalswimpel. 

De carnavalswimpel is op, wat nu?

Zorg dat je op tijd je volle spaarkaart inlevert, want op is helaas ook echt op. 

Hoe kan ik als Liefhebbers extra snel sparen?

Ja zeker! Liefhebbers krijgen op vertoon van hun Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Daarnaast spaar je als Liefhebber extra snel, want bij jouw persoonlijke Liefhebbers-aanbiedingen ontvang je ook spaarzegels. Kijk in de Jan Linders-app bij welke persoonlijke aanbiedingen je een spaarzegel voor de carnavalswimpel ontvangt of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nog geen Liefhebber? Haal dan snel je pas op in de supermarkt, registreer online en spaar nog sneller voor de gratis carnavalswimpel!