Home Spaar voor gratis carnavals-ontbijtbordjes!

Carnaval, Vastelaovond, zit in ons hart. Als dé supermarkt van het zuiden heeft Jan Linders alles in huis voor een goede start van jouw carnaval. Het geheim van een succesvolle carnavalsdag zit ‘m in het leggen van een ‘goede bodem’, oftewel een lekker, stevig ontbijt. Met op je (carnavals)bord de lekkerste producten met de smaak van het zuiden.

Van maandag 23 januari t/m zondag 19 februari 2023 spaar je voor gratis carnavals-ontbijtbordjes. Er zijn 4 unieke designs waarvan één met LVK winnaars Bjorn & Mieke en één met meervoudig kampioen tonpraten Berry Knapen.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel, bij speciale acties extra zegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inwisselen voor een gratis carnavals-ontbijtbordje, Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Spaar ze alle 4, OP=OP!

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.

Spaarkaart vol? Download hier een nieuwe en spaar snel verder!

Download 'm hier >>

Laat ook zien dat Carnaval of Vastelaovend in jouw hart zit en deel jouw foto op Instagram of Facebook van de carnavals-ontbijtbordjes met #janlinders!

Deel jouw foto >>

Bekijk onze commercial!

Alles voor jouw Carnaval

Bij Carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

500
Onze Trots

Limburgs runder zuurvlees

0.5 kilogram
549
Onze Trots

Koude schotel

1 kilogram
100
Korengoud

Nonnevot

1 stuk
299
Jan Linders

Worstenbroodjes

4 stuks
199
Onze Trots

Haringsalade

0.15 kilogram
419
Jan Linders

Vrije uitloopeieren s/m/l/ bruin

10 stuks
259
Unox

Knaks

0.4 kilogram
339
Wijko

Satésaus kant & klaar

0.52 kilogram