Home Spaar voor de gratis Sjaaláááf

Carnaval, Vastelaovend, zit in ons hart. Hoe we het dit jaar ook gaan vieren. Draag jij carnaval ook een warm hart toe? Spaar dan nu mee voor de gratis Sjaaláááf! Zo zorgen we samen voor een feestelijk straatbeeld in het zuiden en vieren we het mooiste feest van het jaar toch samen!

Er zijn 3 verschillende carnavalssjaals verkrijgbaar: je vindt de Sjaaláááf met de vlag van jouw eigen provincie bij jouw Jan Linders supermarkt. 

Van maandag 24 januari t/m zondag 27 februari ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij aankoop van deelnemende acties 1 spaarzegel.

Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor de gratis Sjaaláááf t.w.v. 7,99 euro. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. OP=OP

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Extra spaarzegel bij héél veel acties!

Vanaf maandag 31 januari ontvang je 1 spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Ook zijn er iedere week heel veel acties waarbij je 1 extra spaarzegel ontvangt. Zo is je spaarkaart extra snel vol!

Spaar extra snel >>

Download de spaarkaart

Download de spaarkaart

Klik hier om de spaarkaart te downloaden. 

Versier je raam!

Versier je raam!

Versier je huis met de Sjaaláááf! Je hangt ‘m gemakkelijk voor je raam met het handige ophangsysteem. Gratis bij 11 zegels, verkrijgbaar met de vlag van jouw provincie! 

Deel ook jouw foto met #janlinders!

Deel ook jouw foto met #janlinders!

Laat ook zien dat Carnaval of Vastelaovend in jouw hart zit en deel jouw foto op Instagram of Facebook van de Sjaaláááf met #janlinders!

Voor de feestvierders...

Voor de feestvierders...

Nu tijdelijk verkrijgbaar bij jouw Jan Linders: De Berentzen Apfelkorn bucket en een Flügel 40 pack! Vul jouw Sjaaláááf-zakken met deze handige mini's. Perfect voor een avondje borrelen of een gezellige (thuis) carnaval!

Bekijk onze commercial!

Alles voor jouw thuiscarnaval

Bij (thuis)carnaval horen natuurlijk de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Bekijk hieronder een greep uit onze carnavalstoppers. Neem vooral ook een kijkje tussen al onze actuele folderaanbiedingen!

100
Gulpener

Lentebock fles

0.3 liter
105
Alfa

Lentebok fles

0.3 liter
249
Jopen

Mooie Nel IPA

0.33 liter
111
Grolsch

Zomerbok fles

0.3 liter
2 voor 1000
598
Favoritos

Reserva carmenere

0
219
Lowlander

Tropical Ale

0
1 voor 599
699
Marqués De Cáceres

Rueda verdejo

0
Bekijk aanbieding:
Luxe wijnen wit
295
Gebrouwen door vrouwen

Bloesem blond

0.33 liter
089
Bavaria

Lentebok fles

0.3 liter
199
Lowlander

Ginger & Lime Leaf

0

Veelgestelde vragen over de sjaaláááf

Wat is een Sjaaláááf?

De Sjaaláááf is een unieke sjaal om lekker warm te blijven of om je raam mee te versieren. Er zijn drie verschillende Sjaaláááfs, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. 

Welke Sjaaláááfs zijn er?

Er zijn 3 verschillende carnavalssjaals verkrijgbaar: je vindt de Sjaaláááf met de vlag van jouw eigen provincie bij jouw Jan Linders supermarkt. 

Kan ik mijn Liefhebbers-punten inwisselen voor de Sjaaláááf?

Dit is helaas niet mogelijk. Bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties ontvang je 1 spaarzegel. Daarnaast krijg je de 11e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Wat kost een Sjaaláááf?

De Sjaaláááf is helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 spaarzegel. De Sjaaláááf is niet te koop.

Hoe krijg ik een Sjaaláááf?

Van maandag 24 januari t/m zondag 27 februari 2022 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij heel veel aanbiedingen 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis Sjaaláááf. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau.  

Kan ik een Sjaaláááf kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De Sjaaláááf is enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en heel veel aanbiedingen ontvang je 1 spaarzegel.

Bij welke aanbiedingen krijg ik een extra spaarzegel?

De deelnemende acties herken je in de folder aan de sticker met +1 erop. Deelnemende acties wisselen wekelijks, deze kan je o.a. vinden via janlinders.nl/carnaval en via de app. Bij deze acties ontvang je 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een sjalááf. 

Hoe kan ik als Liefhebber extra snel sparen?

Ben je Liefhebber? Dan krijg je op vertoon van je Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Nog geen Liefhebber? Haal dan je pas op in onze supermarkt, registreer online en spaar nὀg sneller voor de Sjaaláááf! 

Van welk materiaal is een sjalááf gemaakt?

De Sjaaláááf is gemaakt van lekker zacht fleece en dus heerlijk warm. Met de handige steekzakken houd je ook je handen warm.

Hoe kan ik de Sjaaláááf ophangen?

De Sjaaláááf heeft een handig ophangsysteem waardoor je 'm gemakkelijk voor je raam hangt:

1. In elke verpakking zitten 2 transparante zuignapjes
2. De sjaal heeft in beide zakken een klein gaatje zitten aan de zijde van het dikkere fleece materiaal
3. Duw het kopje van de zuignap door het gaatje en bevestig de sjaal met de zuignap op het raam