Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

Cavatini Hugo rose


199
  • Prijs per liter2,65
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Cocktail op basis van gearomatiseerde wijn. Een smaakvolle combinatie van sprankelende rosé en vlierbloesem met fijne aroma's van verse munt. 

Kleur helderroze
Smaak zoet
Druifsoort diverse rode druiven
Alcohol 7.0%
Land Italië
Lekker bij met ijs, een muntblaadje en een schijfje limoen


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHugo rose

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.