125

Champignons middel

Met aandacht en zorg geteeld door onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk. De eerste teler met een milieukeurmerk. 

125
Prijs per kilo 3,13
Inhoud 400 gram
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Jan Linders
Biefstuk 2 op schaal
ca. 539
Peka
Aardappelgratin naturel
249
Onze Trots
Champignonsaus
199

Productinformatie

Witte 'gewone' champignons
De witte champignon is de meest gegeten champignon in Nederland. We eten deze champignon zelfs meer dan alle andere champignons bij elkaar. De witte champignon heeft namelijk een simpele smaak die bij iedereen wel in de smaak valt. 

Champignons uit het Brabantse Heeswijk
De champignons worden duurzaam, hygiënisch en milieubewust geteeld, wat volgens Jasper Kanters bijdraagt aan de unieke smaak en structuur van deze paddenstoelen. En veel verser kan niet, want deze paddenstoelen worden vandaag geplukt en liggen morgen al in de supermarkt!

Gezond en lekker
Champignons bevatten vitamine B12 en zijn zeer rijk aan eiwitten. Dit maakt de champignon tot een geschikte vleesvervanger. Champignons kunt u koken, garen, frituren of (roer)bakken.

Champignons bewaren en bereiden
Bewaar champignons in de koelkast in de originele verpakking, zodat ze kunnen ademen. Borstel de champignons voor gebruik schoon met een doek of borsteltje. Wassen is niet nodig. Op zoek naar recepten met champignons? Kijk in onze receptenzoeker.Ingredienten

Ingrediënten:Champignons


Bewaarinstructies

Bewaren: Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Koel en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Groente & Fruit van Jan Linders.


Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving Champignons middel
Communicatie-adres Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.