Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

439

Chateau David Bordeaux supérieur

439
  • Prijs per liter5,85
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Neus met veel aroma's van rood fruit en kruiden. Een goed gestructureerde wijn met een lange afdronk.

Kleur rood
Smaakrood vol
Druifsoort Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Alcohol 13.0%
Land Frankrijk
Lekker bij vleeswaren, gevogelte of rood vlees


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

A apprécier dès aujourd'hui, mais il est aussi possible d'attendre cette bouteille de 3 à 5 ans, logée avec soin horizontalement et à l'abri de la lumière à température constante.


Marketing informatie

Grand vin de Bordeaux. 2012. Mise en bouteille au Château.


Variatietip

Un vin de connaisseur, s'accordant parfaitement avec charcuterie, volailles, plats en sauce, viandes rouges et fromages.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingChâteau David beaulieu bordeaux supérieur 75cl
  • Communicatie-adresà Galgon-Gironde-France
  • ContactnaamSCEA Des vignobles jalousie Beaulieu

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.