Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.79 099
099

Cheestrings original

1.79 099
099
  • Inhoud 4 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: gepasteuriseerde MELK (96%), Zout, Zuurteregelaars (Citroenzuur, Melkzuur), Stremsel, Zuursel (MELK), Vitamine D


Allergenen

  • bevat melk

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1264 kJ
  • Energie±304 kcal
  • Eiwitten±23 g
  • Koolhydraten±2.5 g
  • waarvan suikers±1 g
  • Vet±22.5 g
  • waarvan verzadigd±14.2 g
  • Zout±1.9 g
  • Calcium±780 ME

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Dagelijkse Referentie Inname


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren bij max. 8°C. Sommige kinderen hebben toezicht nodig als ze eten.


Land van oorsprong

Ierland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCheestrings naturel. Kaas 40+
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 108692410 WB Bodegraven
  • ContactnaamZijerveld

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.CHEESTRINGS.NET
  • E-mailCUSTOMERVARE@CHEESETRINGS.NET

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.