Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

231

Cereal Choco delight

Geniet van uw koekje. Céréal staat garant voor: De samenstelling - Verlaagd gehalte aan suikers - Natuurlijk bron van magnesium en ijzer De Lees meer...
231
  • Prijs per kilo18,33
  • Inhoud 126 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Geniet van uw koekje. Céréal staat garant voor: De samenstelling - Verlaagd gehalte aan suikers - Natuurlijk bron van magnesium en ijzer De natuurlijkheid - Geen conserveringsmiddelen - Geen kleurstoffen Minder suikers, met smaak! Deze verrukkelijke Céréal Choco Delight koekjes bevatten 95% minder suikers dan een gelijkaardig koekje. De consumptie van levensmiddelen die de zoetsoffen maltitol en sucralose in plaats van suikers bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen. Dit koekje met een lekker laagje pure chocolade is bovendien een natuurlijke bron van magnesium en ijzer. Céréal Choco Delight, een lekker tussendoortje! Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.