Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

249

Chocomel 0% suiker toegevoegd 6x 200 milliliter

De nieuwe Chocomel 0% Suiker Toegevoegd laat je onbezorgd genieten! En met deze handige meeneemverpakking kan dit overal.
249
  • Prijs per liter2,08
  • Inhoud 1200 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingChocomel 0% Suiker Toegevoegd 200ML
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 390, 3800 VB Amersfoort
  • ContactnaamFrieslandCampina consumentenservice

De nieuwe Chocomel 0% Suiker Toegevoegd laat je onbezorgd genieten! En met deze handige meeneemverpakking kan dit overal.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.