369

Compaxo Brabantse metworst

Metworst werd van oorsprong gemaakt van kleine vleessnippers die overbleven na het verdelen van de grote stukken vlees. 'Met' slaat op deze kleine stukjes Lees meer...
369
  • Prijs per kilo12,30
  • Inhoud 0.3 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Metworst werd van oorsprong gemaakt van kleine vleessnippers die overbleven na het verdelen van de grote stukken vlees. 'Met' slaat op deze kleine stukjes vlees, die samen met spek aan het worstdeeg werden toegevoegd. Deze metworsten werden dan traditioneel gegeten bij stamppot gerechten. Tegenwoordig zijn de metworsten vooral in trek als snack.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.