1.99 100
ca. 100

Conference los

Conference peer behoort tot de populairste peren in Nederland. Ideaal als zoete toevoeging in toetjes of andere gerechten.

1.99 100
ca. 100

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

Prijs per kilo 1,00
Inhoud ca. 1000 gram
Land van herkomst Nederland
Deze actie is geldig van 19-02-2018 t/m 25-02-2018

Combineert goed met

Campina
Echte slagroom
129
Hertog
Roomijs caramel
339
Van Gilse
Kaneelsuiker fijn
089

Productinformatie

Conference, ideaal om mee te nemen
De Conference peer behoort tot de populairste peren in Nederland. Deze oer-Hollandse handpeer heeft een langgerekte vorm en heldergroene kleur. De peer smaakt lekker zoet en heeft een ongelofelijk zacht vruchtvlees.

Eet 'm met schil
Handperen zoals de Conference kunt u puur natuur eten. U hoeft de peer niet te schillen. In de schil zitten zelfs de gezonde voedingsvezels!

Wist u dat..
...een peer altijd eerst ondersteboven groeit? Doordat het gewicht toeneemt, gaat de peer uiteindelijk vanzelf hangen. 

Aankoop- en bewaartips
Koop Conference peren als ze nog hard zijn en laat ze op de fruitschaal rijpen. De peer is rijp als u het vruchtvlees lichtjes kunt indrukken. Is het vruchtvlees naast het steeltje heel zacht, dan is de peer eigenlijk al overrijp. 

Recepten met Conference
Peren smaken goed bij noten, blauwe kaas, varkensvlees, bacon en warme specerijen zoals kaneel en gember. Probeer een van deze recepten of kijk in onze receptenzoeker voor meer. 

Salade met gegrilde peer, blauwe kaas en walnotendressing - Jan LindersVarkensfilet met peer en rozemarijn - Jan LindersTarte Tatin met peer en gezouten karamel - Jan LindersContact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Nu in de aanbieding

Conference peren

per kilo
1.99
100
1 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.