Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

149

Conimex Boemboe bahmi goreng

Kruidenpasta Bami Goreng Met deze boemboe voor Bami Goreng maak je het meest populaire noedelgerecht uit de Indonesische keuken.
149
  • Prijs per kilo15,68
  • Inhoud 95 gram

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Kruidenpasta Bami Goreng Met deze boemboe voor Bami Goreng maak je het meest populaire noedelgerecht uit de Indonesische keuken.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.