Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2 voor 300
185

Coolbest 70/30 Orange

Alleen als onze braziliaanse sinaasappels perfect gerijpt zijn, worden deze zorgvuldig met de hand geplukt, binnen 24 uur geperst en continu gekoeld bewaard Lees meer...
185
  • Prijs per liter1,85
  • Inhoud 1 liter
Deze actie is geldig van 02-12-2019 t/m 08-12-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCoolBest Skinny Orange
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 390, 3800 VB Amersfoort
  • ContactnaamFrieslandCampina Consumentenservice

Contact-informatie

  • Telefoon0800-0765

Alleen als onze braziliaanse sinaasappels perfect gerijpt zijn, worden deze zorgvuldig met de hand geplukt, binnen 24 uur geperst en continu gekoeld bewaard om de lekkerste smaak en vitamine C optimaal te behouden.

Nu in de aanbieding

CoolBest

pak 1000 ml
3.70 / 4.10
2 voor 300
3 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.