Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

145

Coolbest Smoothie mango passievrucht

Nieuw van CoolBest: Smoothies! De zoete mango maakt deze smoothie lekker romig en vol van smaak, gecombineerd met de friszure smaak van rijpe passievrucht Lees meer...
145
  • Prijs per liter5,80
  • Inhoud 0.25 liter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCoolBest Coldpressed Oatmeal Mango Sinaasappel & Passievrucht
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 390, 3800 VB Amersfoort
  • ContactnaamFrieslandCampina Consumentenservice

Contact-informatie

  • Telefoon0800-0765

Nieuw van CoolBest: Smoothies! De zoete mango maakt deze smoothie lekker romig en vol van smaak, gecombineerd met de friszure smaak van rijpe passievrucht zorgt dit voor een heerlijke tropische smaakbeleving! Van nature een bron van vitamine A en C, foliumzuur, en kalium! 100% fruit en zonder toegevoegde suiker. Perfect als ontbijtvervanger of gewoon voor tussendoor. In een handig klein flesje, zodat je zowel thuis én onderweg lekker kan genieten!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.