Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

499

Cruse selection Selection Chardonnay 75 cl

Cruse Chardonnay is a very tasty and expressive wine. Nice slightly golden yellow with faint lights.
499
  • Prijs per liter6,65
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

De wijn heeft een expressieve geur met aroma van o.a. citrus, peer, acacia en wilde bloesem. In de lange afdronk zijn hinten van ‘een botertje’ te herkennen.

Kleur helder, licht geel
Smaak wit fruitig
Druifsoort Chardonnay
Alcohol 12.5%
Land Frankrijk
Lekker bij vis, gevogelte of kaas


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingChardonnay vin de pays doc 750ml

Cruse Chardonnay is a very tasty and expressive wine. Nice slightly golden yellow with faint lights.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.