Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

499

Cruse selection Merlot

499
  • Prijs per liter6,65
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Complexe en redelijk krachtige smaak met kenmerken van rood fruit, kersen en hinten van peper en geconfijt rood fruit in de afdronk. Mooie gebalanseerde taninnes kenmerken deze Merlot. 

Kleur donkerpaars
Smaak rood soepel
Druifsoort Merlot
Alcohol 13.0%
Land Frankrijk
Lekker bij kip, pasta, pizza of gegrild vlees


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCruse Selection Merlot Vin de Pays doc

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.