ca. 714

Jan Linders Culinaire beenham naturel

ca. 714

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

Prijs per kilo 12,98
Inhoud ca. 550 gram

Combineert goed met

0
Partjes gekruid
139
0
Broccoli
129
Onze Trots
Champignonsaus
199

Productinformatie

Milieukeurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt een milieukeurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan de strenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Perfect voor een etentje
Krijgt u eters op bezoek? Dat betekent gezellig met z'n allen aan tafel en zo lang mogelijk genieten van elkaars gezelschap en lekker eten. Onze culinaire beenham past hier perfect bij: een mooi stuk vlees, in de smaken naturel of met honing mosterd. Zo wordt uw etentje zeker een succes!Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.