Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 534

Jan Linders Culinaire varkenshaas naturel

Van onze toegewijde boeren uit Noord-Brabant en Limburg.

ca. 534

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo16,44
  • Inhoud ca. 300 gram

Combineert goed met...

0
Vastkokende aardappel groen
174
Maggi
Pepersaus 250 milliliter
079
0
Broccoli
1.49 099
099
Deze actie is geldig van 06-07-2020 t/m 12-07-2020

Productinformatie

Varkenshaas uit Brabant en Limburg
Onze varkenshaas komt van toegewijde boeren uit Noord-Brabant en Limburg. Varkenshaas is het meest luxe stukje vlees van het varken. Lekker mals, vol van smaak en zeer geliefd bij veel mensen.

U krijgt het lekkerste stukje vlees door het in zijn geheel zo'n 10-15 minuten te bakken. Laat het daarna 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Het resultaat? Heerlijk zacht varkensvlees met een volle smaak. 

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Levenkeurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan destrenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijkverantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.