249

Derlon Dagcrème gevoelige huid

Q10 Dagcrème met verzachtende vitamine E is geschikt voor ieder huidtype. De toevoeging van het co-enzym Q10 met anti-oxyderende werking zorgt ervoor dat de Lees meer...
249
  • Prijs per 49,80
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDerlon dagcreme 50 ml

Q10 Dagcrème met verzachtende vitamine E is geschikt voor ieder huidtype. De toevoeging van het co-enzym Q10 met anti-oxyderende werking zorgt ervoor dat de diepte van je rimpels zichtbaar verminderd wordt. Bovendien werkt het hydraterend en stimuleert het de energievoorziening van je huid. Daarnaast bevat deze crème een UV-filter (beschermingsfactor 6, UVA/UVB), waardoor je huid beschermd wordt tegen veroudering die ontstaat als gevolg van daglicht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.