Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

513

Daily Chef Pizza prosciutto

513
  • Prijs per kilo11,79
  • Inhoud 435 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Pizzabodem (TARWEBLOEM, water, 11,5% tomatenpuree, plantaardige olie (zonnebloem, olijf), zout, gist, TARWEMOUTBLOEM, suiker, oregano), 11% mozzarella (MELK), 8,8% prosciutto (varkensvlees, zout), 6,8% tomaten passata, 3,4% rucola, 2,3% Grana Padano (MELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: lysozym (EI)), kruiden, specerijen.


Allergenen

  • bevat ei
  • bevat melk
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat tarwe
  • bevat lactose

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±936 kJ
  • Energie±222 kcal
  • Vet±5.6 g
  • waarvan verzadigd±2.5 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±1.9 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.9 g
  • Trans±0.02 g
  • Koolhydraten±29.6 g
  • waarvan suikers±2.1 g
  • SUGAD±0.14 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±27.5 g
  • Voedingsvezel±2.7 g
  • Eiwitten±12 g
  • Natrium±0.47 g
  • Zout±1.175 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.


Bereidingsinstructies

Oven: Verwijder de verpakking en plaats de pizza in het midden van de voorverwarmde oven (240°C). Bak de pizza 6-8 minuten tot de kaas gesmolten is en de korst goudbruin kleurt. De rucola na bereiden verdelen over de pizza.


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingpremium doospizza Prosciutto
  • Plaats van oorsprongGeproduceerd in Nederland.
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamDaily Chef

Contact-informatie

  • E-mailINFO@DAILYCHEF.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.