Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

117

De Heer Chocolade bloemen melk/puur

Pure chocolade: ten minste 47% cacaobestanddelen. Melkchocolade: ten minste 32% cacaobestanddelen. Witte chocolade: ten minste 24% cacaobestanddelen.
117
  • Prijs per kilo7,80
  • Inhoud 150 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, melkvet, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma.Pure chocolade: ten minste 47% cacaobestanddelenMelkchocolade: ten minste 32% cacaobestanddelen.Witte chocolade: ten minste 24% cacaoestanddelen.Kan sporen bevatten van ei, gluten en noten.


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat soja

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±2236 kJ
  • Energie±536 kcal
  • Vet±32 g
  • waarvan verzadigd±20.2 g
  • Koolhydraten±54.3 g
  • waarvan suikers±52.5 g
  • Eiwitten±5.5 g
  • Zout±0.1 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

koel (tussen 14 en 18°C) en droog bewaren


Marketing informatie

Baronie ondersteund duurzame cacaoteeld door het inkopen van UTZ gecertificeerde cacao. UTZ certified leidt boeren op hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en dit bovendien te doen met zorg voor mens en milieu. Meer informatie vindt u op www.utzcertified.org


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • EthischUTZ_CERTIFIED

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPure en melkchocolade bloemen met witte chocolade
  • Communicatie-adresGalvanistraat 143029 AD Rotterdam
  • ContactnaamBaronie-De Heer

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.BARONIE.COM

Pure chocolade: ten minste 47% cacaobestanddelen. Melkchocolade: ten minste 32% cacaobestanddelen. Witte chocolade: ten minste 24% cacaobestanddelen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.