299

De Ruijter Chunks extra puur

Intens genieten met onze Chunks Extra Puur, een pure chocolade verwennerij van De Ruijter. Kleine stukjes chocolade die smelten in je mond, om net dat beetje Lees meer...
299
  • Prijs per kilo14,95
  • Inhoud 0.2 kilogram
  • Land van herkomstNederland
Intens genieten met onze Chunks Extra Puur, een pure chocolade verwennerij van De Ruijter. Kleine stukjes chocolade die smelten in je mond, om net dat beetje extra te genieten van je boterham. Gemaakt door de experts van chocolade op brood sinds 1860. Chunks extra puur bevat ten minste 48% cacaobestanddelen.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.