Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

353

Demak'up Reinigingsdoekjes droge/gevoelige huid

Demak'Up reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd met een reinigende emulsie van katoenextracten en hebben een verzachtende en kalmerende eigenschap. Voor Lees meer...
353
  • Inhoud 25 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Demak'Up reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd met een reinigende emulsie van katoenextracten en hebben een verzachtende en kalmerende eigenschap. Voor droge en/of gevoelige huid. - Geïmpregneerd met een reinigende emulsie - Reinigen en verfrissen de huid in één beweging - Voor droge/gevoelige huid - Ideaal voor op reis.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.