Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

159

Purina Daily oral care mini

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Lees meer...
159
  • Prijs per kilo13,83
  • Inhoud 115 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® DentaLife® Daily Oral Care Hond Kauwstaaf Small
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina Purina DentaLife ontwikkeld, een innovatieve tandheelkundige stick om op te kauwen. Wetenschappelijk is bewezen dat Purina DentaLife zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming. Onze tandheelkundige sticks om op te kauwen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Ribbels om het tandvlees te masseren Diepe reiniging tot achter in het gebit Draagt bij aan een frisse adem Eén stick per dag ✓ Voedzame ingrediënten (maïs, tarwe) ✓ Geen toegevoegde suikers ✓ Vitamine D & Calcium voor sterke tanden ✓ Laag in vet ✓ Met heerlijke kip ✓ Geen toegevoegde kunstmatige aroma's of kleurstoffen

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.