229

Derlon Reinigingsmelk

Derlon reinigingsmelk geeft je huid een milde reiniging een helpt de natuurlijke vochtbalans op peil te houden. De speciaal geselecteerde bestanddelen Lees meer...
229
  • Prijs per 11,45
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDerlon Reinigingsmelk

Derlon reinigingsmelk geeft je huid een milde reiniging een helpt de natuurlijke vochtbalans op peil te houden. De speciaal geselecteerde bestanddelen verwijderen vuil en make-up, waarna je huid weer zacht aanvoelt. Met de toevoeging van amandelolie, provitamine B5 en vitamine E. Je huid wordt extra verzorgd en beschermd. Dermatologisch getest.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.