Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

124

Derlon Wegwerpscheermesjes men

Derlon wegwerpscheermesjes zijn ideaal voor incidenteel gebruik en handig om mee te nemen op reis. Ze zijn voorzien van een beweegbare kop die ervoor zorgt dat Lees meer...
124
  • Inhoud 5 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDerlon wegwerpscheermesjes men
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamDerlon

Derlon wegwerpscheermesjes zijn ideaal voor incidenteel gebruik en handig om mee te nemen op reis. Ze zijn voorzien van een beweegbare kop die ervoor zorgt dat de twee mesjes zich aanpassen aan de contouren van je gezicht. De verzorgende strip met aloë vera en vitamine E verzacht je huid direct. De geribbelde rubberen handgreep zorgt ervoor dat het water wordt weggeleid, waardoor je meer grip hebt. Dermatologisch getest.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.