Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders: al 100.000 deelnemers aan voordeelprogramma Liefhebbers

14-02-2019 10:00Nieuw Bergen, 14 februari 2019 – Precies een maand nadat Jan Linders Supermarkten haar voordeelprogramma Liefhebbers introduceerde, zijn er al 100.000 geregistreerde Liefhebbers. Met het Liefhebbers-programma geeft Jan Linders verder invulling aan haar klantgerichtheid: via het programma worden klanten niet alleen beloond met spaarpunten en extra acties, maar ontvangen ze op basis van hun aankopen ook relevantere informatie en aanbiedingen.

Quote Chantal de Rijk, Commercieel Directeur Jan Linders
Chantal de Rijk: “Het is mooi om te zien hoe massaal onze klanten het Liefhebbers-programma omarmen. We wisten dat ze een programma als dit wensten, maar deze snelle start heeft ons positief verrast.”

“Onze missie is dat we vanuit klantgerichtheid begrijpen hoe de consument in het zuiden eet en dat we daarnaar handelen. Juist als regionale supermarkt willen we dat beter dan wie ook doen. Het Liefhebbers-programma sluit daar naadloos op aan. Niet alleen worden trouwe klanten beloond, het programma stelt ons ook beter in staat invulling te geven aan klantgerichtheid: we leren van het koopgedrag van onze klanten waardoor we hen relevanter kunnen informeren en beter kunnen bedienen. Nu we van start zijn, gaan we het programma én onze nieuwe app stap voor stap uitbouwen tot een steeds persoonlijker programma.”

Over Liefhebbers
Klanten kunnen zowel met een gratis fysieke Liefhebbers-pas als ook via de nieuwe Jan Linders-app deelnemen aan het programma. Bij iedere euro aan boodschappen ontvangen Liefhebbers 1 punt. Met deze punten kan gespaard worden voor gratis producten, steeds wisselende spaaritems en extra kortingen.  Ook ontvangen Liefhebbers wekelijks via de vernieuwde nieuwsbrief en via de app extra, gepersonaliseerde aanbiedingen. Naast leuke extra’s en verrassingen ontvangen Liefhebbers iets lekkers op hun verjaardag.

Terug