Home Pers & nieuws Nieuws Details

De beste Jan Linders supermarkt staat in Roermond

02-01-2022 16:00

Jan Linders Roermond is bij de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders supermarkt’. Dit werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt door de directie en regiomanager. Jan Linders Roermond mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ dragen.

Jan Linders organiseert jaarlijks een interne winkelwedstrijd, waarbij meerdere beoordelingsrondes plaatsvinden. Door het jaar heen zijn er challenges georganiseerd waarbij de supermarkten diverse opdrachten moesten uitvoeren. Ook zijn de supermarkten beoordeeld op verschillende kwantitatieve resultaatgebieden en de wijze waarop belangrijke projecten zijn uitgevoerd. Tot slot vond er een winkelronde plaats waarbij de interne jury alle supermarkten bezocht en heeft beoordeeld. Op basis van al deze onderdelen en beoordelingen is Jan Linders Roermond tot de terechte winnaar gekozen.  

‘Ik ben super trots op mijn team! Dat ben ik altijd natuurlijk maar in deze ingewikkelde tijd nog een beetje extra’ aldus supermarktmanager Alex van der Schaaf.  ‘Ik ben heel blij dat we hebben laten zien waar wij toe in staat zijn. Dank je wel aan mijn hele team voor alle inzet en jullie vertrouwen. Op naar een mooi 2022!’ 

Feest in Roermond
Natuurlijk wordt deze mooie prijs ook gevierd met alle klanten van Jan Linders Roermond.  Op vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari worden aan klanten exclusieve tasjes uitgedeeld. En zaterdag 15 januari van 10.00 tot 14.00 uur zijn er heerlijke proeverijen bij de supermarkt, coronaproof geserveerd. Ook voor alle medewerkers in Roermond is er een mooie prijs: een online event voor het hele team. 

Terug