Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Facebook-fan wint allereerste kratje Nederlandse sperziebonen

08-07-2015 15:59

Uitreiking Sperziebonen
Jan Linders supermarkten heeft versproducten uit de regio hoog in het vaandel staan. Daarom wil de supermarktketen de komst van de nieuwe oogst Nederlandse sperziebonen niet zomaar voorbij laten gaan. Op vrijdag 3 juli mocht Jan Linders Facebook-fan Patricia Wijntjes het allereerste kratje sperziebonen uit Ottersum in ontvangst nemen.

Via de Facebookpagina konden fans van Jan Linders kans maken op het eerste kratje sperziebonen. In Jan Linders Gennep overhandigde een medewerker van teler Kamps uit Ottersum het kratje aan de winnares Patricia Wijntjes. Zij wist al precies wat ze met de vijf kilo sperziebonen zou gaan doen: ‘Ik ga er een heerlijke zomerstamppot van maken. En daar komt de hele vriendengroep van genieten!’

Natuurlijk viert Jan Linders de nieuwe oogst sperziebonen met al zijn klanten. Deze week (6 juli t/m  12 juli 2015) genieten zij van 500 gram sperziebonen voor maar 99 cent. Dat met verse sperziebonen veel te variëren valt, bewijst Jan Linders op de eigen website janlinders.nl/sperziebonen.

Terug