Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Korengoud Progrestaart uitgeroepen tot Beste Product Van Het Jaar 2017-2018

15-12-2017 16:00

Nieuw Bergen, 15 december 2017 – Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct  Korengoud Progrestaart bestempelen tot Beste Product Van Het Jaar 2017-2018 in de categorie Banket. Dat is afgelopen woensdag bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Restaurant het Bosch in Amsterdam. In de afgelopen maanden beoordeelden ruim 30.000 consumenten allerlei producten in bijna veertig categorieën.

Jan Linders Korengoud Progrestaart
De Jan Linders Korengoud Progrestaart is opgebouwd uit krokante laagjes hazelnootschuim met chocolade, gevuld met slagroom en bestrooid met knapperige nogatine hazelnootstukjes. De Korengoud Progrestaart is te vinden in de diepvries en is het lekkerst als hij nog een beetje bevroren is van binnen. Heerlijk voor de komende feestdagen!

“Wij willen onze klanten blijven verrassen en inspireren met de smaak van het zuiden”, aldus Chantal de Rijk - Directeur Commercie, Marketing & Formule bij Jan Linders. “Dit doen wij met kwalitatieve producten die waar mogelijk uit de regio komen. De Korengoud Progrestaart is hier een mooi voorbeeld van. Onze bakkerijafdeling wordt al 13 jaar door onderzoeksbureau GfK genoemd als de beste van Nederland en we mogen ons al 7 jaar de beste supermarkt in alle Vers noemen. Deze consumentenprijs voor de Korengoud Progrestaart is opnieuw een erkenning voor onze mooie vers- en streekproducten.”  

Concept
De verkiezing Beste Product van het Jaar is een grote consumentenverkiezing waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van het jaar zijn. Het product dat als beste wordt beoordeeld door de consument, mag zich een jaar lang Beste Product van het Jaar noemen. De verkiezing wordt naast Nederland ook in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje gehouden.

Terug