Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders schenkt 2500 euro aan de gekste carnavalsvereniging van het zuiden

21-01-2015 12:23

tl_files/images/Persberichten/CarnavalsChequeGroot.jpg

Jan Linders daagde met deze actie carnavalsverenigingen en -groepen uit om een foto te maken die liet zien hoe gek ze zijn op carnaval. De vijf gekste foto’s werden op de Facebookpagina en website van Jan Linders geplaatst. De inzending met de meeste stemmen won 2500 euro.

Alle kanshebbers riepen massaal hun achterban op om op hun foto te stemmen. Uiteindelijk werd C.S. De Peelstrekels met maar liefst 4760 stemmen deabsolute winnaar.  V.G. De Beunhazen uit Lieshout eindigde met 3493 stemmen op de tweede plaats en ontving 500 euro aan waardebonnen van Jan Linders.

Als dé supermarkt van het zuiden haakt Jan Linders voor en tijdens carnaval in op hét feest van de Brabanders en Limburgers. Zo heeft de supermarktketen zijn eigen ‘Raad van Elf’, met typische producten die horen bij carnaval. Deze liggen vanaf 2 februari in de supermarkten.

Terug