Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beekenaren stromen toe voor opening nieuwe Jan Linders supermarkt

16-03-2016 16:18

Opening Beek

Woensdag 16 maart opende aan de Maastrichterlaan in Beek  de splinternieuwe Jan Linders supermarkt. De verhuizing van de Markt naar deze nieuwe en grotere locatie geeft Jan Linders de kans om zijn formule vele malen beter tot zijn recht te laten komen. De inwoners van het Zuid-Limburgse dorp waren in grote getale aanwezig en erg benieuwd naar ‘hun’ nieuwe supermarkt. De eerste reacties waren meer dan positief: ‘Ik kom altijd al bij Jan Linders, maar wat een ruimte in deze winkel.  En ook het parkeren is nu veel beter geregeld!’. 

Nieuwe formule
Uitgangspunt van de nieuwe Jan Linders formule is het bourgondische zuiden. ‘Vooral in een écht Limburgs dorp als Beek is dat belangrijk. Klanten moeten zich hier thuis voelen en geïnspireerd worden. Op iedere afdeling vind je producten uit eigen streek of volgens streekrecept: groente en fruit uit de regio, vlees van Limousin runderen die grazen in onze natuurgebieden én de nieuwe lijn Onze Trots koffiebonen. Deze worden gebrand in het Limburgse Ittervoort’, beargumenteert algemeen directeur Leo Linders.

Nieuw voor Beek: de Keuken van Jan Linders
De bourgondische inslag ervaar je sterk in de nieuwe ‘Keuken van Jan Linders’. Hier worden dagverse producten aangeboden, broodjes en pizza’s worden vers belegd. Naast verse salades en sushi, vind je hier een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden, op basis van recepten van traiteurskwaliteit. Het nieuwe concept ‘Kies Kook Klaar’ staat voor vers gemak: je stelt heel makkelijk je eigen verse maaltijd samen. Die hoef je alleen nog op te warmen, af te bakken of te mixen.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Beek genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, maken zij kans op een jaar lang gratis boodschappen door de feestelijke raamposter op te hangen. Ook kunnen zij extra lang sparen voor de populaire ‘boerderijvriendjes’-knuffels en wordt er op 2 april een Kidsparty georganiseerd voor alle kleine Jan Linders klanten.

Terug