Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beste Jan Linders supermarkt staat in Helmond

15-01-2019 11:00

Beste Jan Linders supermarkt staat in HelmondJan Linders Helmond is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders Supermarkt 2018’. Tijdens de feestelijke uitreiking door directie en regiomanagers gaat de wisselbeker naar het team van supermarktmanager Jan Brienen. Jan Linders Helmond mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen. 

Hoogste score
Jan Linders Helmond scoorde tijdens de interne- en externe audits het hoogst op klantvriendelijkheid, beschikbaarheid van assortiment en het beperken van derving. Jan Brienen, supermarktmanager Jan Linders Helmond: ‘Afgelopen vrijdagmiddag werd bekendgemaakt dat Helmond zich een jaar lang de sterkste Jan Linders mag noemen. Ik ben ontzettend trots dat ik dit samen met mijn team heb bereikt. Beoordeeld worden door een interne- en externe jury blijft altijd spannend, je weet nooit wat ze van je verwachten en welke aspecten van je supermarkt belangrijk zijn. Het winnen van deze prijs geeft aan dat we het hele jaar een goede een goede prestatie hebben neergezet.’

Beoordeling supermarkten
Tijdens de interne winkelwedstrijd vinden meerdere beoordelingsrondes plaats. De eerste beoordelingsronde bestaat uit een cijfermatige beoordeling, audits en een interne jurydag. De tweede ronde bestaat uit een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Daarnaast telt de performance van het hele jaar mee. 

Als onderdeel van de wedstrijd wordt de top 5 aan winkels uitgereikt en worden prijzen voor verschillende afdelingen toegekend. In de top 5 wordt winnaar Helmond  gevolgd door Tienray en Sittard, die de afgelopen twee jaar winnaar was.

Terug