Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beste Jan Linders supermarkt staat in Sittard

12-01-2017 14:50

De beste Jan Linders supermarkt staat in Sittard

De Jan Linders supermarkt in Sittard is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd uitgeroepen tot ‘Beste Supermarkt’. Tijdens de feestelijke uitreiking door de directie ging de wisselbeker naar het team van supermarktmanager Eric Gubbels. ‘Het enthousiasme dat mijn team en ik hebben proberen we over te brengen naar elke klant. Hierdoor hebben wij het verschil gemaakt.’

Succesvolle nieuwe Jan Linders formule
De nieuwe formule van Jan Linders werd eind 2015 voor het eerst geïntroduceerd in de supermarkt in Sittard en wordt door klanten omarmd. Gubbels: ‘De juiste balans tussen het beste vers, kwaliteit, service en voordeel spelen in de nieuwe formule een hoofdrol. Dit uit zich ook in brede gangpaden en een onderscheidende keuken in het hart van de versafdelingen. De overzichtelijke indeling van onze supermarkt zorgt ervoor dat de streekproducten goed tot hun recht komen.’ Daarnaast wordt de supermarkt geroemd om zijn klantgerichtheid.

Feest in Sittard
De titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ wordt  zaterdag 14 januari van 10:00 tot 14:00 uur bij Jan Linders in Sittard gevierd met vlaai en diverse  proeverijen voor alle klanten. Klanten hebben altijd prijs bij een draai aan het ‘Rad van fortuin’ en voor de kleintjes is er een ballonnenclown.

Hoe de supermarkten worden beoordeeld
Tijdens de interne winkelwedstrijd vinden twee beoordelingsrondes plaats. De eerste ronde bestaat uit een cijfermatige beoordeling, mystery shoppers en een interne jurydag. De tweede ronde is een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Eric Gubbels: ‘Dat is altijd een spannend moment, je weet nooit wat ze van je verwachten. Wij hebben het dit jaar kennelijk heel goed gedaan. Ik ben trots op hoe mijn team dit heeft bereikt.’

In de wedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. In de categorie ‘grote supermarkten’ wordt winnaar Sittard  gevolgd door Nieuw-Bergen en Venray (winnaar 2016). Jan Linders Tegelen is de winnaar in de categorie ‘kleine supermarkten’, gevolgd door Someren en Wanroij.


Terug