Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beste Jan Linders supermarkt staat in Tegelen

12-01-2017 14:52

Beste Jan Linders supermarkt staat in Tegelen

De Jan Linders supermarkt in Tegelen is tijdens de jaarlijkse winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Supermarkt’ in de categorie kleine supermarkten. Tijdens de feestelijke uitreiking door directie en regiomanagers kan supermarktmanager Dirk Hanegraaf de glimlach niet meer van z’n gezicht halen. ‘Dit is echt geweldig! We streven als team een duidelijk doel na, deze prijs is hier de bekroning op.’

Hoge beoordeling
De fijne sfeer in combinatie met de verzorgde winkelvloer zorgde voor een hoge beoordeling voor de supermarkt in Tegelen. ‘Eén van onze medewerkers heeft voor de kerstperiode in zijn vrije tijd een houten arrenslee gemaakt voor de presentatie van speciaalbieren. Dat was prachtig om te zien en geeft betrokkenheid aan. Vanwege regelgeving mogen wij de gevel van het pand niet versieren, maar dat hebben we  tijdens de feestdagen ruimschoots goedgemaakt in de supermarkt zelf. Een lokale ondernemer voorziet ons bijvoorbeeld van kerststukken. Dan snijdt het mes aan twee kanten: onze supermarkt ziet er prachtig uit en hij stimuleert zijn eigen verkoop. Die lokale binding is voor Jan Linders heel belangrijk’, aldus Hanegraaf.

Feest in Tegelen
De titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ wordt  zaterdag 14 januari van 10:00 tot 14:00 uur bij Jan Linders Tegelen gevierd met vlaai en diverse proeverijen voor alle klanten. Klanten hebben altijd prijs bij een draai aan het ‘Rad van fortuin’ en voor de kleintjes is er een ballonnenclown.

Hoe de supermarkten worden beoordeeld
Als onderdeel van de interne winkelwedstrijd vinden twee beoordelingsrondes plaats. De eerste ronde bestaat uit een cijfermatige beoordeling op algemene prestaties, mystery shoppers en een interne jurydag. De tweede ronde is een jurydag door experts uit de supermarktwereld.

In de wedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. Het team in Tegelen mag zich het hele jaar de beste supermarkt in de categorie kleine supermarkten noemen, gevolgd door Someren en Wanroij. De Jan Linders supermarkt in Sittard werd gekozen tot ‘Beste Grote Supermarkt’ en overall winnaar.

Terug