Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beste Jan Linders supermarkt staat wederom in Sittard

10-01-2018 14:00

Nieuw Bergen, 10 januari 2018 - De Jan Linders supermarkt in Sittard is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van de supermarktketen uitgeroepen tot ‘Beste Supermarkt’. Een bijzondere prestatie, want dit is het tweede jaar op rij dat Jan Linders Sittard als eerste is geëindigd. Alle Jan Linders supermarkten werden beoordeeld op diverse prestaties door interne audits, een jurydag en experts uit retail en food. Deze mooie titel voor Jan Linders Sittard werd feestelijk uitgeroepen door de directie en regiomanagers aan het team van supermarktmanager Eric Gubbels. Sittard mag zich nóg een jaar lang ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ noemen.

Boordeling supermarkten
Als onderdeel van de Jan Linders winkelwedstrijd vinden twee beoordelingsrondes plaats. De eerste ronde bestaat uit een cijfermatige analyse op prestaties, interne audits en een jurydag. De vierentwintig finalisten die daarna overblijven, worden tijdens een tweede ronde beoordeeld door een externe jury met experts uit retail en food.

In de wedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. In de categorie ‘grote supermarkten’ wordt winnaar Sittard gevolgd door Venray en Mill. Jan Linders Liessel is de winnaar in de categorie ‘kleine supermarkten’, gevolgd door Someren en Tegelen (winnaar 2016). Sittard is gekozen tot overall winnaar van de 60 supermarkten en mag nóg een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.

Eric Gubbels, supermarktmanager Jan Linders Sittard: ‘We zijn erg trots dat we twee jaar achter elkaar eerste zijn geworden. Deze unieke prestatie geeft aan dat we elke dag optimaal presteren, onze klanten staan altijd op nummer één. Met het enthousiasme van ons team maken wij het verschil. Deze mooie titel vieren we aanstaande zaterdag in onze supermarkt  met diverse proeverijen en een leuke verrassing voor kinderen’.

Terug