Home Pers & nieuws Nieuws Details

Beste Jan Linders supermarkt staat in Tienray

14-01-2020 08:00

Jan Linders Tienray is bij de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders Supermarkt 2020’.  Dit werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking door de directie en regiomanagers. Jan Linders Tienray mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.

Supermarktmanager Sophie Klarenbeek-Simons: “In december 2016 hebben we onze mooie winkel mogen openen aan de Boerenoverweg in Tienray. Dit was wel heel wat anders dan de oude winkel aan de Spoorstraat en iedereen moest echt wel even wennen, zowel de klanten als de medewerkers. Met zijn allen hebben we de schouders eronder gezet. Het was ons doel om een top winkel neer te zetten waar onze klanten met een fijn gevoel hun boodschappen kunnen doen. Na 3 jaar bouwen aan het team en de winkel, is de winkel nu uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders Supermarkt 2020’. Dit is een fantastische beloning voor ons hele team, een team waar ik enorm trots op ben maar ook heel dankbaar voor ben. Het is een genot om samen te mogen werken met een team wat zo betrokken is en altijd bereid is dat extra stapje te zetten voor de klant en voor een goed resultaat.”

Beoordeling supermarkten
Tijdens de interne winkelwedstrijd vinden meerdere beoordelingsrondes plaats. De eerste beoordelingsronde bestaat uit een cijfermatige beoordeling, audits en een interne jurydag. De tweede ronde bestaat uit een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Daarnaast telt de performance van het hele jaar mee.

Feest in Tienray
De titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ wordt zaterdag 18 januari van 10:00 tot 14:00 uur samen met alle klanten van Jan Linders in Tienray gevierd. Er zijn diverse heerlijke proeverijen, de kleintjes worden verrast met een ballon van de ballonnenclown en alle klanten maken kans op mooie prijzen.

Terug