Home Pers & nieuws Nieuws Details

Binnenkort verkrijgbaar bij Jan Linders: insecten uit de eigen regio

01-09-2017 07:59

Word ook Nature Spotter en spaar voor Spotti's - Jan Linders

Steeds vaker worden insecten genoemd als hét eten van de toekomst. Regionale supermarktketen Jan Linders geeft op geheel eigen wijze invulling aan deze trend. Binnenkort zijn er in alle supermarkten insecten uit eigen streek verkrijgbaar, zoals mestkevers, groene stinkwantsen en kakkerlakken. Wie dit niet smakelijk in de oren klinkt, wees gerust: het gaat hier om de allernieuwste spaaractie van Jan Linders: Nature Spotters. Met deze nieuwe spaaractie nodigt Jan Linders iedereen uit om mee op expeditie te gaan in de prachtige natuurgebieden van Zuidoost-Nederland, om daar de meest uiteenlopende dieren te spotten. 

De actie gaat van start op vrijdag 8 september. Klanten kunnen dan gratis een verzamelalbum bemachtigen met daarin alle ins en outs over de bijzondere dieren die in natuurgebieden als De Meinweg en De Groote Peel te vinden zijn. Het verzamelalbum wordt gevuld met veertig bijzondere dierenstickers en de zogenaamde Spotti’s: plastic miniatuur insecten en diertjes, die ook uitermate geschikt zijn om de leukste grappen mee uit te halen. Klanten krijgen een Spotti én een sticker bij iedere 15 euro aan boodschappen én bij speciale aanbiedingen.

Uiteraard triggert Jan Linders met deze campagne zijn – met name jongere - klanten om  spelenderwijs de regio te ontdekken. Met dit doel voor ogen heeft Jan Linders ook GPS tochten uitgezet in zijn gebied. Door onderweg allerlei opdrachten uit te voeren, kunnen klanten van Jan Linders leuke prijzen winnen. Staatsbosbeheer is enthousiast over de actie: ‘Het is fantastisch dat kinderen op deze manier geprikkeld worden om naar buiten gaan. Dit sluit mooi aan bij waar wij, als natuurorganisatie, voor staan. Beesten spotten is leuk én spannend, en de ouders kunnen gewoon meedoen!’, aldus Marijke Vaes van het Buitencentrum De Pelen in De Groote Peel. Alle informatie over de spaarcampagne is te vinden op www.janlinders.nl/naturespotters

Terug