Home Pers & nieuws Nieuws Details

Blijdschap tijdens opening Jan Linders Eindhoven

21-05-2014 16:48

tl_files/images/Persberichten/opening-eindhoven-700x200.jpg

Op woensdag 21 mei heeft Jan Linders zijn tweede supermarkt geopend in Eindhoven aan de Aalsterweg 141. ‘Wat een prachtsupermarkt hebben we hier neergezet, met volop ruimte om onze versafdelingen een podium te geven. Tel daarbij op de beste acties en u weet waarom u vandaag hier bent’, aldus algemeen directeur Leo Linders tijdens zijn speech. Samen met overbuurvrouw Nel knipt supermarktmanager Marcel Gijsbertsen het lint door en de eerste boodschappenwagentjes rollen de supermarkt binnen.

Vers van dichtbij
Dat Jan Linders als beste verssupermarkt bij voorkeur kiest voor telers en boeren uit de buurt, blijkt wel uit de vele streekproducten die in de supermarkt te vinden zijn. ‘Wat van dichtbij komt, is verser en lekkerder’, zegt de trotse Marcel Gijsbertsen. Voor de ogen van de klanten worden ook pizza’s, lasagnes, vleesgerechten en verse broodjes bereid in de keuken van Jan Linders. Ook kan de klant zelf verse jus d’orange persen.

Acties tellen
Met meer dan honderd acties per week genieten klanten van veel voordeel op hun dagelijkse boodschappen. ‘Ruim honderd acties? Dat geloof ik niet. Ik ga ze tellen!’, aldus een ongelovige klant, die uiteindelijk haar ongelijk moest toegeven.

Vriendelijke medewerkers
De medewerkers van Jan Linders zijn gekozen als de vriendelijkste van Nederland. Die belofte doet Leo Linders dan ook graag in Eindhoven: ‘Onze medewerkers gaan ervoor zorgen dat u na elk bezoek weer blij naar huis gaat.’

24 mei: Super Zaterdag
Aanstaande zaterdag is er nog meer te beleven. Zo vinden er tussen 10.00 en 15.00 uur extra festiviteiten plaats zoals ‘altijd prijs met het Rad van Fortuin’ en een asperge- schildemo van de vaste aspergeteler. Voor de kinderen staat er een springkussen en ze kunnen zich laten schminken. PSV mascotte Phoxy wil dit feest niet missen en is er van 10.00 tot 12.30 uur ook gezellig bij.

Terug