Home Pers & nieuws Nieuws Details

Clubs kunnen honderden euro’s verdienen met Club Spaar Actie Jan Linders

11-06-2015 08:44

tl_files/images/Persberichten/CSA 700 x 200.jpg

Supermarktketen Jan Linders start weer met de Club Spaar Actie.  Van 14 september t/m 11 oktober 2015 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt. Deze munten ‘doneren’ klanten aan de club van hun keuze en worden omgezet in euro’s voor de clubkas. Verenigingen kunnen zich t/m 28 juni 2014 inschrijven via de website van Jan Linders.

Clubs en verenigingen bieden ontspanning en recreatie en hebben een sociale functie in de gemeenschap. En dat is vooral heel belangrijk voor de jeugd. Omdat Jan Linders de verenigingen in het zuiden een warm hart toedraagt, is de ‘Club Spaar Actie’ in het leven geroepen. Per supermarkt selecteert Jan Linders vier clubs die gaan strijden om de gunst van de klanten. De uiteindelijke opbrengst komt ten goede aan de jeugdleden van de club.

Aan de Club Spaar Actie van vorig jaar deden 228 enthousiaste clubs mee om voor hun club zoveel mogelijk clubmunten te verzamelen. Daarmee hebben ze maarliefst 228.000 euro opgehaald. Clubs en verenigingen kunnen zich voor de actie van dit jaar t/m 28 juni inschrijven via www.janlinders.nl/clubspaaractie.

Terug