Home Pers & nieuws Nieuws Details

Clubs kunnen honderden euro’s verdienen met Club Spaar Actie Jan Linders

27-05-2014 08:44

tl_files/images/Persberichten/CSA 700 x 200.jpg

Supermarktketen Jan Linders start weer met de Club Spaar Actie. Van 15 september t/m 12 oktober 2014 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt. Deze munten kunnen per supermarkt aan de club naar keuze ‘gedoneerd’ worden. De verzamelde munten worden naar verhouding omgezet in euro’s voor de clubkas. Verenigingen kunnen zich t/m 15 juni 2014 inschrijven via de website.

Clubs en verenigingen bieden ontspanning en recreatie en hebben een sociale functie in de gemeenschap. En dat is vooral heel belangrijk voor de jeugd. Omdat Jan Linders de verenigingen in het zuiden een warm hart toedraagt, is de ‘Club Spaar Actie’ in het leven geroepen. Per supermarkt worden vier clubs geselecteerd die gaan strijden om de gunst van de klanten. De uiteindelijke opbrengst komt ten goede aan de jeugdleden van de club.

De vorige Club Spaar Actie was een groot succes. In totaal deden er 219 clubs actief mee om voor hun club zoveel mogelijk clubmunten te verzamelen. Daarmee hebben ze 217.000 euro opgehaald. Clubs en verenigingen kunnen zich voor de actie van dit jaar t/m 15 juni inschrijven via www.janlinders.nl/clubspaaractie.

Terug