Home Pers & nieuws Nieuws Details

Commercieel directeur Chantal de Rijk kondigt vertrek aan bij Jan Linders Supermarkten

18-12-2019 20:00

Jan Linders Supermarkten in top 3 Beste Supermarkt 2017

Nieuw Bergen, 18 december 2019 – Chantal de Rijk-Bex, Commercieel Directeur bij Jan Linders Supermarkten, heeft aangekondigd per 1 mei 2020 afscheid te nemen van de supermarktketen uit het zuiden. De Rijk was sinds 2011 lid van de directie van Jan Linders.

Chantal de Rijk legt uit: “Jan Linders is een prachtig bedrijf met een formule die staat als een huis. Met de focus op vers, streek en klantgerichte medewerkers weten wij het verschil te maken. De nieuwe formule die eind 2015 is geïntroduceerd, wordt door veel klanten omarmd. Ik ben trots op het feit dat we de afgelopen jaren alle prijzen hebben gewonnen die we maar konden winnen, zoals 7 jaar op rij de beste verssupermarkt. Ook de succesvolle introductie van ons loyaltyprogramma “Liefhebbers” laat zien dat we als formule dichtbij de consument staan en dat we haar echt willen begrijpen. Na een periode van 26 jaar wordt het tijd om mijn vleugels uit te slaan en te ontdekken welke nieuwe uitdagingen er op mijn pad komen. Ik heb hier enorm veel zin in, maar eerst zal ik mij samen met mijn commerciële team tot 1 mei 2020 inzetten voor een nog sterker Jan Linders. Er ligt een stevig fundament, maar het is nu aan anderen om de heldere visie op de toekomst verder vorm te geven.“

Leo Linders, Algemeen Directeur: “Zowel zakelijk als persoonlijk vind ik het jammer dat Chantal na al die jaren onze organisatie gaat verlaten. Als je zo’n lange tijd met elkaar samenwerkt en successen boekt, ontstaat er een band. Tegelijk begrijp en respecteer ik haar keuze. Chantal heeft altijd met heel veel passie, betrokkenheid en inzet haar werk gedaan en daarmee ontzettend veel voor onze organisatie betekend. Daar heb ik veel respect voor en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik wens Chantal dan ook het allerbeste, en weet zeker dat ze altijd ambassadrice van onze organisatie zal blijven.”

Chantal de Rijk zal per 1 mei 2020 Jan Linders verlaten. De organisatie oriënteert zich de komende tijd op haar opvolging.  

Terug