Home Pers & nieuws Nieuws Details

Compleet nieuwe Jan Linders supermarkt voor Groesbeek

19-05-2017 08:00

Woensdag 17 mei opende in Groesbeek een gloednieuwe Jan Linders supermarkt, gelegen aan de Spoorlaan 5. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen, waarin het ‘voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt door prachtige streekproducten en de focus op het vers assortiment. De nieuwe supermarkt biedt bijzonder veel parkeergelegenheid, wat het winkelen extra aangenaam maakt.

Bibi Timmers-Rutten, supermarktmanager van Jan Linders Groesbeek: ‘Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe supermarkt. Een bezoek aan onze supermarkt is meer dan de moeite waard. We maken het verschil door een goede balans tussen service, kwaliteit en voordeel te bieden.’

Totaalconcept door nieuwe formule
De gloednieuwe supermarkt biedt een totaalconcept voor de klant. ‘Het voordeel van het zuiden’ staat hierin centraal en is terug te vinden in het ruime assortiment van streek- en versproducten, die waar mogelijk uit de regio komen. In het hart van de supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’ te vinden. Dit deli-eiland biedt dagelijks belegde broodjes en pizza’s die ter plekke vers en rijkelijk belegd worden. Naast verse salades en sushi vindt de klant hier ook een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden van traiteurskwaliteit.

De eerste reacties van klanten zijn erg positief: ‘Wat een prachtige winkel! Boodschappen doen in deze nieuwe supermarkt is echt een feestje. Het ruime assortiment biedt me volop keus. Door de grote rol voor versproducten en met het assortiment uit de ‘Keuken van Jan Linders’ kan ik dagelijks heerlijke en verse gerechten op tafel zetten’, aldus een vaste Jan Linders klant.

Jan Linders Groesbeek lokaal betrokken
Jan Linders is als dé supermarkt van het zuiden actief betrokken in de regio. Zo stelt Jan Linders Groesbeek ter gelegenheid van de heropening voor lokale sportverenigingen een te verdelen budget beschikbaar, waarmee zij de activiteiten binnen hun vereniging een boost kunnen geven. Klanten kunnen in het nieuwe sportseizoen door middel van een stembiljet op hun favoriete sportvereniging stemmen. De drie sportverenigingen met de meeste stemmen ontvangen een mooi geldbedrag voor hun vereniging. Wethouder Alex ten Westeneind, die de winkel samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Jan Linders is betrokken bij onze samenleving. Dat blijkt te meer uit de inzet van Jan Linders bij de lokale sportverenigingen. Samen maken wij de Groesbeekse samenleving!’. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.janlinders.nl/actiesportverenigingen

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Groesbeek profiteren van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, kunnen klanten sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 27 mei kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van extra proeverijen en diverse activiteiten zoals optredens van Dance Centre E-Line Pro en een springkussen.

Terug