Home Pers & nieuws Nieuws Details

De beste Jan Linders supermarkt staat in Reuver

03-01-2023 08:00

Nieuw Bergen, 3 januari 2023 - Jan Linders Reuver is bij de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot Beste Jan Linders supermarkt. Dit werd donderdag 29 december bekendgemaakt door de directie en de regiomanager.

Jan Linders organiseert jaarlijks een interne winkelwedstrijd, waarbij meerdere beoordelingsrondes plaatsvinden. Bij de interne juryronde scoorde Jan Linders Reuver fantastisch op diverse onderdelen, waaronder klantvriendelijkheid. Ook wint het team van Jan Linders Reuver de prijs voor de Beste Bakkerij, én dus ook de overall-prijs waardoor zij zich een jaar lang 'Beste Jan Linders supermarkt' mogen noemen.

Feest in Reuver
De kroning tot beste Jan Linders Supermarkt van Nederland wordt op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari gevierd met klanten. Zaterdag 14 januari van 10.00 tot 16.00 uur staat er onder andere een stukje vlaai klaar voor alle klanten. Daarnaast is er zaterdag een ballonnenclown aanwezig voor de kleine klanten. En ook voor alle medewerkers van de winkel in Reuver is er een mooie prijs: een deluxe quiz show voor het hele team.

Samenwerking Jan Linders en Albert Heijn
Begin december werd bekend dat Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn een samenwerking aangaan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Het grootste deel van de winkels, waaronder Jan Linders Reuver, wordt dan omgebouwd tot Albert Heijn-winkel, maar blijft onderdeel van de Jan Linders franchiseorganisatie. Robin Hissink, directeur Supermarkten: ‘Jan Linders blijft zich in de nieuwe vorm inzetten op de klantgerichte service van het bedrijf. Vandaar dat we veel waarde hechten aan een winkelwedstrijd als deze. We gaan ervoor dat onze supermarkten ook in de toekomst meedingen naar de prijs als beste supermarkt, maar dan als Albert Heijn-supermarkt.’

Terug