Home Pers & nieuws Nieuws Details

De beste Jan Linders supermarkt staat in Venray

11-01-2016 13:51

Tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd is de Jan Linders supermarkt in Venray uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders supermarkt’.  De medewerkers mochten de prijs in ontvangst nemen door de goede sfeer, uitstraling en beleving die zij neerzetten in hun supermarkt. Maar met name het enthousiasme en de toewijding van de medewerkers worden door de jury geroemd. ‘Een echt winnaarsteam!’, aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Jan Linders maakt in de wedstrijd onderscheid tussen grote en kleine supermarkten. Venray is naast overall winnaar ook winnaar van de groep ‘grote supermarkten’ en wordt daarin gevolgd door Jan Linders Panningen en Grubbenvorst. In de categorie ‘kleine supermarkten’ staat Jan Linders Someren op de eerste positie. Jan Linders Ittervoort is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke supermarkt.

Over de wedstrijd
Naast dat kerst een drukke maand is, is het door de interne winkelwedstrijd een extra spannende maand voor de 57 Jan Linders supermarkten. Er vinden twee rondes plaats die bestaan uit een cijferbeoordeling, een mystery shop en een interne jurydag, de tweede ronde is een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Iedere supermarkt wordt beoordeeld op ’vol, vers, schoon en klantvriendelijkheid’. Het hele jaar door zijn er beoordelingsmomenten.

Terug