Home Pers & nieuws Nieuws Details

Dorpsbewoners Liessel blij met ‘hun’ splinternieuwe Jan Linders

08-07-2014 10:09

tl_files/images/Persberichten/Opening Liessel 700 x 200.jpg

In grote getale kwamen de bewoners van Liessel op 3 juli naar de heropening van de nieuwe Jan Linders supermarkt in het dorp. Om 9.00 uur werd het lint doorgeknipt door de heer Pieter Pennings, een van de oudste en meest trouwe klanten van Jan Linders. De 92-jarige Liessenaar werd hierbij ondersteund door burgemeester Mak, Leo Linders en supermarktmanager Wilfred Buskermolen, onder aanmoediging van groep 3 van basisschool De Zonnebloem.

Belangrijk voor het dorp
In verband met de verbouwing moesten de dorpsbewoners hun vertrouwde supermarkt even missen. Om het leed te verzachten, bood Jan Linders een gratis taxidienst aan waarmee men bij de Jan Linders in het nabij gelegen Deurne boodschappen kon doen. Een dame uit het publiek: ‘Ik heb volop gebruik gemaakt van de taxi, wat een service! Maar nog blijer ben ik met onze nieuwe supermarkt, die is echt belangrijk voor ‘ons Liessel’. En deze is ook nog eens prachtig groot!’

Veel ruimte voor vers
Klanten profiteren van meerdere voordelen in de nieuwe supermarkt. Als beste verssupermarkt van Nederland biedt Jan Linders zijn versproducten een extra groot podium. Het uitgebreide versplein strekt zich in de supermarkt uit van voor naar achter en biedt klanten een grote variëteit aan groente, fruit, vlees, vis en brood. Ook is er meer ruimte gecreëerd voor de rest van het assortiment en genieten klanten iedere week van meer dan 100 acties.

5 juli: Super Zaterdag
Aanstaande zaterdag is er nog meer te beleven. ‘Ons Plekske’ – het goede doel dat Jan Linders Liessel steunt- zal tijdens deze Super Zaterdag vers gebakken wafels verkopen voor 0.50 cent per stuk. De opbrengsten zijn voor het goede doel. Ook kunnen klanten de lekkerste aardbeienvlaai met vers opgespoten slagroom meenemen voor slechts 6.99 euro. Voor de kleintjes is er gratis schminken, koemelken en een springkussen.

Terug