Home Pers & nieuws Nieuws Details

Geheel vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Nuenen

31-10-2018 08:00


Jan Linders heropende vandaag zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Vincent van Goghstraat in Nuenen. Na een korte verbouwing is de supermarkt geheel vernieuwd, uitgebreid én ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, veel producten uit eigen regio én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’. 

Nieuw: De Keuken van Jan Linders
Jan Linders Nuenen is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. De inrichting van de vernieuwde supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Zoals het hoort als verssupermarkt spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een grote rol. Voor de jongste klanten wordt boodschappen doen ook leuk, op de groente- en fruitafdeling kunnen ze namelijk op de iconische speeltractor spelenderwijs kennismaken met vers.

Supermarktmanager Tim Haentjes: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik alle klanten in Nuenen samen met mijn team mag verwelkomen in onze geheel vernieuwde supermarkt. Een prachtige supermarkt waar onze versafdelingen centraal staan en waar we onze klanten willen inspireren én verrassen. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier bereiden we elke dag vers en rijkelijk belegde broodjes en pizza’s. Indien gewenst kunnen we het broodje of de pizza beleggen naar de wensen van de klant. Naast sushi, take-a-way yoghurt met overheerlijke toppings en verse salades bieden we hier ook een nieuw assortiment ‘Onze Trots’ maaltijden. De maaltijden met een traiteurskwaliteit zijn op basis van authentieke recepten én weerspiegelen de smaak van het zuiden. Voor het lekkerste brood van Nuenen ben je bij ons aan het juiste adres, want Jan Linders is recent door GfK voor de 14e keer verkozen tot Beste supermarkt in Brood van Nederland! Door de ruime parkeergelegenheid die gecreëerd is op de locatie van het oude postkantoor, bieden we ultiem winkelgemak voor al onze klanten’.

Wethouder Tindemans van de gemeente Nuenen, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Jan Linders heeft 59 supermarkten waaronder deze prachtige supermarkt in Nuenen. Jan Linders biedt vanaf vandaag een nieuwe en ruime blauwe parkeerzone voor alle klanten waar wij vanuit de gemeente erg blij mee zijn. Alle complimenten van alle inwoners van Nuenen en vanuit de gemeente feliciteer ik Jan Linders met deze prachtige vernieuwde supermarkt!’

Extra acties voor Nuenen
De komende weken kunnen alle inwoners van Nuenen profiteren van verschillende extra openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen kunnen klanten exclusief bij Jan Linders Nuenen sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 10 november is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met focus op het uitgebreide versassortiment. Daarnaast kunnen klanten op deze dag genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Nieuw Bergen, 26 februari 2018 – Terwijl de kou Nederland heeft overgenomen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het voorjaar met aangename temperaturen en een reeks aan extra vrije dagen. Jan Linders speelt hier op in met de nieuwe spaarcampagne die maandag 26 februari in samenwerking met Attractiepark Toverland van start gaat. Klanten van de supermarktketen uit het zuiden kunnen sparen voor 10 euro korting op hun entreeticket voor het attractiepark in Sevenum. Dat is bijna 55% korting op een kinderticket en 35% op een ticket voor volwassenen, een korting die in deze periode nergens anders te verkrijgen is.  Met deze spaaractie vinden twee sterke merken uit het zuiden elkaar.

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug