Home Pers & nieuws Nieuws Details

Helmond loopt massaal uit voor twee nieuwe Jan Linders supermarkten

15-04-2016 14:34

Twee openingen tegelijk in één stad. Dat komt niet vaak voor. Donderdag 14 april opende algemeen directeur Leo Linders in Mierlo-Hout de nieuwe supermarkt. Tegelijkertijd spraken directeur supermarkten Ferry Moolenschot en wethouder Stienen een grote menigte aan de Dijksestraat toe. Bij beide supermarkten waren de nieuwe klanten van Jan Linders in groten getale gekomen om als eerste een kijkje te kunnen nemen.

Beste acties van Helmond
Algemeen directeur Leo Linders: 'De inwoners van Helmond zullen ervaren wat ‘het voordeel van het zuiden’ exact inhoudt.  We zullen hen inspireren op het ruime versplein met producten uit eigen streek. En met de meeste en beste aanbiedingen van Helmond. Ons onderscheidend vermogen wordt concreet gemaakt in wekelijks meer dan 100 acties, waaronder aanbiedingen op onze versafdelingen die al 6 jaar de beste van Nederland zijn!’

Vrachtwagen stuntverkoop
De inwoners in Mierlo-Hout en Helmond-Noord werden in de aanloop naar de opening al flink opgewarmd. Zo organiseerde de supermarktketen tijdens de verbouwing een heuse ‘vrachtwagen stuntverkoop’ met zéér aantrekkelijke aanbiedingen. ‘Dat was alvast onze belofte van wat komen gaat’, aldus Leo Linders, algemeen directeur. Ook werden er kortingsbonnen van 7.50 euro uitgedeeld die men in deze openingsweek in kan leveren.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Helmond genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkten. Naast de vele extra aanbiedingen kunnen zij sparen voor een goed gevuld boodschappenpakket ter waarde van 50 euro en maken zij de eerste drie zaterdagen kans op mooie prijzen tijdens het ‘Rad van Fortuin’.

Overname Albert Heijn
De nieuwe supermarken bevinden zich in twee voormalige Albert Heijn panden. Op 2 april sloten de beide panden, om daarna te starten met de verbouwingen naar de allernieuwste Jan Linders formule.

Terug