Home Pers & nieuws Nieuws Details

Honderden Maastrichtenaren verwelkomen nieuwe Jan Linders aan de Rijksweg

26-02-2015 12:12

tl_files/images/Persberichten/De Heeg 700 x 200.jpg

Beste supermarkt van Maastricht
‘Deze nieuwe supermarkt is Jan Linders ten voeten uit. Zo hebben we bijvoorbeeld een enorm aanbod aan vers, waarin we al 5 jaar op rij tot beste zijn verkozen. En buiten een groot basisassortiment hebben we bijzondere producten, zoals de selectie speciaalbieren en streekproducten als de Limburgse Landwijn en echte ‘Mestreechse sjink’. Dankzij ons goedkoopste huismerk Perfekt en de wekelijkse acties zijn onze klanten in Maastricht bij ons het voordeligst uit’, aldus Vroegop. De eerste geluiden zijn positief: ‘Wat een ruime en overzichtelijke winkel… Jan Linders hoort bij Maastricht!’, bevestigt een van de eerste klanten.

De puntjes op de i
Waar Jan Linders al jaren trouw is aan zijn formule, is het iedere opening weer duidelijk dat de supermarktketen blijft optimaliseren en aanscherpen. De opening van Jan Linders De Heeg was tevens het podium voor de presentatie van het vernieuwde logo van Jan Linders. ‘De nuances zijn klein, maar we zetten steeds meer de puntjes op de i’, vertelt Leo Linders, algemeen directeur. ’En dat zie je letterlijk in het nieuwe logo. Maar ook onze kleur rood is krachtiger geworden. Jan Linders staat voor een ruim assortiment, vertrouwde kwaliteit en veel acties voor onze klanten. Daar mogen we best wat meer mee knallen!’.

Gratis boodschappenpakket en Super Zaterdag
Als speciale openingsactie kunnen de klanten van Jan Linders Maastricht De Heeg tot en met 22 maart sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. En aanstaande zaterdag is het Super Zaterdag: tussen 10.00 en 14.00 uur vinden er extra festiviteiten plaats zoals een proeverij en ‘altijd prijs met het Rad van Fortuin’. Voor de kinderen komt er een ballonnenclown en tussen 12.00 en 13.00 treedt Kinderkoor De Kinderköpkes op.

Terug