Home Pers & nieuws Nieuws Details

Hyperlokale carnavalscampagne Jan Linders laat heel het zuiden ‘plekken’

19-01-2018 14:00

Carnavalscampagne Jan Linders

Nieuw Bergen, 19 januari 2018 – Als er één feest is dat echt lokaal gevierd wordt, waarin iedere stad en ieder dorp zijn eigen naam én gewoontes heeft, dan is het carnaval. Jan Linders begrijpt dat als geen ander en haakt daar perfect op in met haar nieuwe carnavalscampagne. In navolging van vorige jaren, waarin de supermarktketen grote furore maakte met lokale carnavalssjaals en – speldjes, kunnen klanten dit jaar unieke Plekkers (textielemblemen om op de carnavalsoutfit te plakken) bemachtigen met de eigen carnavals-plaatsnaam. Dat beperkt zich natuurlijk niet tot de 60 vestigingsplaatsen van Jan Linders; er zijn maar liefst 260 varianten verkrijgbaar van heel veel dorpen en steden in het marktgebied. Zo kan iedere klant laten zien hoe trots hij is op zijn eigen plekje. 

Vanaf maandag 22 januari t/m zondag 18 februari krijgen klanten vanaf 20 euro aan boodschappen een gratis Plekker. Jan Linders adviseert klanten er snel bij te zijn, want de ervaring leert dat de lokale items erg populair zijn. Naast deze lokale plekkers zijn er ook nog vijf grappige fun-plekkers om op het carnavalspak te plakken. Voor de Limburgse vestigingen zijn deze uiteraard ook verkrijgbaar in dialect. Alle Plekkers zijn te vinden op www.janlinders.nl/plekkers.

Muzikale aftrap

Om de campagne af te trappen, organiseert Jan Linders op zaterdag 20 januari een synchroon carnavalsconcert; bij zo’n 28 Jan Linders- supermarkten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland zal een zaate hermenie, joekskapel of dweilorkest acte de presence geven. Zij trappen af om 13.00 uur en spelen dan dezelfde (zeer toepasselijke) carnavalskraker: ‘Heej Bliéf Ik Plekke’ van de bekende Limburgse carnavalsgroep en LVK winnaar De Toddezèk uit het Limburgse Grubbenvorst. 

Terug