Home Pers & nieuws Nieuws Details

60e supermarkt van Jan Linders geopend in Melick

15-11-2017 09:00Op 15 november 2017 opende Jan Linders na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in het Limburgse Melick. Het pand is grondig gerenoveerd  en uitgebreid. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij de focus ligt op de versafdelingen. Met de opening in Melick realiseert Jan Linders zijn 60e supermarkt. Daarmee breidt de supermarktketen zijn winkelbestand, in lijn met de groeistrategie, verder uit.

Supermarktmanager Sjoerd Hodzelmans: ‘Na een korte maar grondige verbouwing ben ik blij dat het nu zover is om met mijn team klanten uit Melick en omstreken te mogen ontvangen én hen de service te bieden die zo kenmerkend is voor de Jan Linders formule. We bieden hierbij een balans tussen kwaliteit én voordeel. Zelf ben ik woonachtig in Melick en ik vind het fantastisch dat de 60e supermarkt –toch een mijlpaal- in mijn eigen dorp geopend wordt én dat ik deze supermarkt mag aansturen.

Nieuwe formule met deli-eiland
Jan Linders Melick is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwste formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ sterk tot uiting komt. Niet alleen straalt de supermarkt het gevoel van het zuiden uit, dit komt ook terug in de producten, die waar mogelijk uit eigen streek komen. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren bij het deli-eiland in het hart van de winkel. Op de ruime AGF afdeling en op de sfeervolle brood & banket afdeling ervaren klanten de sterke focus op versproducten. Niet voor niets is Jan Linders recent voor de zevende keer door GfK uitgeroepen tot de beste supermarkt van Nederland in alle versproducten.

Groei
De opening van de 60e supermarkt past in de groeistrategie van de supermarktketen uit het zuiden. Leo Linders, Algemeen Directeur: ‘In 2015 zijn we begonnen met het uitrollen van onze nieuwe formule over bestaande supermarkten. Tegelijk willen we groeien. Dat we nu in Melick een supermarkt openen, en recent ook in Amstenrade, past geheel in dit plaatje.’
Burgemeester mevrouw De Boer van de gemeente Roerdalen bij de officiele openingshandeling: ‘Wij als inwoners van gemeente Roerdalen, en in het bijzonder Melick, danken Jan Linders voor het vestigen in Melick. Jan Linders biedt een enorm mooie formule met de focus op vers. Dit is een enorme toevoeging voor Melick!’

Extra acties voor Melick
De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 25 november is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Sinterklaas. Kinderen worden geschminkt en een piet deelt lekkernijen uit. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te zetten.

Terug